Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Dynamic Vip Pay, 54:98

Juniori Sloge i dalje su bez pobede što se i odražava na tok igre u svim utakmicama .Susret sa Dinamikom bio je prilika da se isprave nedostaci iz ranijih utakmica brzo završavanje napada, dosta izgubljeni lopti jer se znalo da su gosti znatno kvalitetnija ekipa pa je bila prilika da se odigra opuštenije i sa manje grešaka.Nažalost ponovila se igra iz ranijih utakmica i gosti su beleže visoku pobedu koju su obeležili sa 20 asistencija 39 skokova u odbrani,kao i efikasnošu za 2/3 poena 50.7% a domaća ekipa 29,4%.
Zoran Milovanović Sloga, Sve čestitke gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri.I pored visokog voćstva nijednog trenutka nisu odustajali od svog ritma koristivši svaku našu grešku koji je nažalost bilo dosta pa su zasluženo pobedila mada je rezultat previsok pre svega našom brzopletom igrom.
Nestor Simović, Mislim da je utakmica bila veoma borbena i prava sportska fer i korektna.U pojedinim trenucima bili smo ravnopravan protivnik ali to su bili samo trenuci, jer su gosti znalački koristili sve naše greške i zasluženo pobedili.
Trener : KK Dinamik, Čestitam ekipi Sloge na fer i korektnoj igri.Iskreno, mislim da ekipa Sloga ne zaslužuje ovaj skor.Ima tu igrača koji će u budućnosti imati zavidne uloge u ekipi.Nama sad aide period da vidimo koliko smo spremni za finiš prvenstva i plej of.
Luka Jovanović, Bile je ovo veoma dobra utakmica.Čestitam ekipi Sloge na fer i korektnoj igri a mojoj ekipi na borbenosti i zalaganju tokom cele utakmice.

More in Aktuelno