Aktuelno

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Mega Bemax, 96:92

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Mega Bemax, 96:92

Pred oko 100 gledalaca u Maloj sali Spensa, odigrana je odlična vrlo brza košarka sa puno poena i neizvesna do samog kraja, u kojoj su se domaćini bolje snašli . Domaći tim je imao odličan procenat za 3 poena, čak 45% (33-15) i to je na kraju i presudilo pobednika.
BRANISLAV GREGORIĆ, Čestitao bih svojim igračima na verovatno najvećoj pobedi u njihovim dosadašnjim karijerama. Pobediti tim koji je upravo ostvario plasman za F8 Euroleague je velika stvar za njih, naravno i za mene kao trenera i ceo klub. Mnogo nam je bitno da nastavimo pobednički niz koji je počeo još u Leskovcu, od kada nam je forma na vrhuncu i da nastavimo sa pobedama. Drago mi je što su igrači konačno videli da mogu da se nose i sa najboljim timovima u ovoj ligi. Želim treneru i igračima Mege da se zahvalim na fer pleju. U narednom kolu nas očekuje teško gostovanje u Čačku protiv Mladosti, ali ne očekujem ništa manje od pobede.
MILOŠ ĐISALOV, Igrali smo celu utakmicu kao tim kako u napadu tako i u odbrani. U dobroj smo formi i mislim da nas očekuju samo dobri rezultati. Čestitao bih Megi na fer pleju.

More in Aktuelno