2.MLS

2MLS, Sloga – Žarkovo, 80:64

2MLS, Sloga – Žarkovo, 80:64

Košarkaši Sloge revanširali su se ekipi Žarkova za neočekivani poraz iz prvog dela prvenstva koji je poremetio sve planove Sloge. Susret u Kraljevu pogotovu u prvoj deonici nije bio na nivou Slogine igre pa je i rezultat tog dela od 15:20 bio i znak za ozbiljniju igru u nastavku utakmice. Bez trojice igrača iz prve postave mladi igrači Sloge iskoristili su svoju šansu pogotovu Luka Tomašević i Stefan Sretenović koji su uz iskusne Đurđevića i Radića borbenom i efikasnom igrom obeležili 12 pobedu Sloge.
Saša Pavlović: K.K. Sloga Tehniko, Želja moje ekipe da u susretu sa ekipom Žarkova ispravi neočekivan poraz koji smo doživeli u Žarkovu nije se u prvom delu utakmice iskazala, ali smo u nastavku borbenijom igrom uspeli da zabeležimo pobedu. I pored odsustva tri člana prve petorke mladi igrači iskoristili su svoju minutažu i dobrom igrom doprineli pobedi. Moje opredeljenje da u nastavku prvenstva mlađi igrači budu nosioci naše igre jer nam je želja da ostvarimo plasman za treće mesto.
Nenad Đurđević K.K. Sloga, Početak utakmice bio je malo sporiji u igri moje ekipe. U nastavku smo poboljšali igru u svim fazama i zabeležili očekivanu pobedu. Čestitam ekipi Žarkova na fer i korektnoj igri.
KK. Žarkovo: Ilić Đorđe trener, Čestitam ekipi Sloge na zasluženoj pobedi. Moja ekipa je samo u prvoj deonici ispoštovala moje zamisli ali je iskusna ekipa Sloge pojačala tempo i zasluženo pobedila.
Nikola Nešić K.K. Žarkovo, Sve čestitke domaćoj ekipi na zasluženoj pobedi. Nismo uspeli da ponovimo dobru igru iz prve četvrtine pa je Sloge u nastavku utakmice borbenijom igrom i poboljšanom efikasnošću zabeležila očekivanu pobedu.

More in 2.MLS