Aktuelno

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Konstantin, 55:85

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Konstantin, 55:85

Trener actavisa Milan Petrovic: Slaba utakmica za nas, kao da smo izgubili dosta snage i pali fizički u drugom delu takmicenja, sto je očigledno po rezultatima i igru koju pruzano. ovde smo igrali oslabljeni, ali to nije razlog za nasu lošu partiju i ne zalaganje na parketu. dopustili smo ekipi konstantina da nas pretrci i nadskoci, cestitao bi protivniku na pobedi i fer i poštenoj igri.
Igrač actavisa Goran Stefanović: loše smo ušli u meč dozvolili dosta lakih poena ekipi iz nisa. Vratili smo se u drugoj četvrtini ali opet nismo zadržali koncentraciju tokom cele utakmice i opet pali u drugom poluvremenu, čestitam ekipi konstantina na pobedi.
Konstantin Luka Ilic igrac, Usli smo jako i dobro u mec,u drugoj cetvrtini smo malo pali ali kasnije smo igrali bolje i napravili vecu razliku,tu razliku smo odrzavali do kraja utakmice i u laganom ritmu je priveli kraju.cestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri.
Trener konstantina Milan Tubic, U samoj pripremi utakmice,koja nam zbog plasmana na F8 znaci, znali smo da je sut za 3 poena glavno oruzje domacina do koga dolaze iz udriblavanja i ekstra pasom. Mi smo utakmicu dobro otvorili, ali smo u drugoj cetvrtini dozvolili Aktavisu da vecom energijom dodje do svoje igre. Dobro smo u nastavku odigrali napad na zonu pritivnika a kolektivnom odbranom smo dolazili do lakih poena. Cestitam domacinu na fer igri!

More in Aktuelno