Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Radnički, 59:50

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Radnički, 59:50

Veoma izjednačena utakmica, domaćin je većim delom utakmice imao vođstvo , ali su gošće svaki put sustizale. Tek u poslednjoj četvrtini,domaće su podigle nivo odbrane ,smanjile nivo izgubljenih lopti i uspele da se rezultatski odlepe i prevedu utakmicu u svoju korist. Kod domaćina su se posebno istakle Isidora Tripković, Sonja Dopuđa i Katarina Karaulić koja je dominirala u skoku. Kod gošći su posebno bile zapažene Mara Nikolić i Andrijana Vuković.
Goran Denić, Sve čestitke ekipi Radničkog na fer i korektnoj igri. Izuzetno neizvesna utakmica ,skoro do samog kraja. Prilično smo bili neprecizni u napadu ,i brzopleti u donošenju pravih odluka na terenu. Kao posledica toga imali smo 18 izgubljenih lopti,što nikako našoj spoljnoj liniji ne sme da se dešava. Međutim u odlučujućim trenucima Tripković i Dopuđa su bile precizne u napadu a u odbrani smo zatvorili sve prilaze i priveli utakmicu kraju.
Isidora Tripković, Želim da čestitam protivniku na borbenosti,i na fer i korektnoj igri, mi smo bili bolje ,imale smo veću želju za pobedom,uglavnom svaka čast na borbi. Kako smo mi pobedile ,tako su i gošće mogle da pobede.
Zečević Branko, Čestitam ekipi Ča Basketa na zasluženoj pobedi. Čini mi se da ovaj klub ide pravim putem i da zaslužuje podršku grada. Nama ostaje da se učimo na svojim greškama i da popravimo igru u narednim utakmicama.
Lena Vulović, Ekipa Ča basketa se više borila od nas , i mi smo dale sve od sebe , ja sam dala takođe svoj maksimum u ovom trenutku . Čestitam ekipi Ča Basketa na pobedi.

More in Aktuelno