Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Actavis Academy, 85:51

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Actavis Academy, 85:51

Tokom cele utakmice kvalitativnu nadmoćnost domaćin je realizovao i na kraju došao do ubedljive pobede, ali ne suviše lako jer su borbeni gosti pružili izuzetnu borbenost i žilav otpor posebno u trećoj četvrtini i za takvu igru sve čestitke gostima. Domaćin je malo opuštenije igrao utakmicu ali je i to bilo dovoljno da obezbedi pobedu.
Vedran Popović, I pored dogovora da utakmicu počnemo i završimo punom snagom, igrači su odigrali utakmicu opuštenije, ali smo je bar iskoristili da svi igrači odigraju bar jedan deo utakmice. predstoji nam serija važnih utakmica tako da moraćemo da ih ozbiljnije odigramo. Čestitke za obe ekipe.
Risto Dangubić, MVP igrač utakmice, Drago mi je da sam svojim učinkom doprineo da pobedimo protivnika i da nastavimo u nizu sa pobedama. Čestitke gostima na fer i korektnoj igri a mojoj ekipi na pobedi.
Milan Petrović, Nismo mnogo rezultatski ni očekivali u ovoj utakmici i možemo biti zadovoljni otporom koji smo pružili ekipi Partizana, apsolutnom favoritu u ovoj utamici. Čestitke ekipi Partizana na pobedi a mojoj ekipi na borbenosti i zalaganju.
Goran Stefanovič, MVP ekipe gostiju, Kao prvo da čestitam ekipi Partizana na pobedi. Mi smo odigrali fer i korektno. Kvalitet ekipe Partizana je došao do izražaja tako da i uz naše maksimalno angažovanje nismo mogli više da postignemo.

More in Aktuelno