Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Partizan NIS, 116:78

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Partizan NIS, 116:78

U 15. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Partizan NIS. Dosta dobra utakmica u hali Mega Factory i pobeda domaćina 116:78. Prva četvrtina je protekla u znaku igrača Mega Bemaxa ,domaćin je krenuo jako od samog starta sa dosta trčanja ,kontra napada I tranzicionih poena. Rezultat 25:19. U drugoj četvrtini smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Igrači Mege su nastavili u svom ritmu .Poluvreme 55:37 za Megu. Drugo poluvreme je bolje otvorila ekipa Partizana gde I dobija treću četvrtinu rezultatom 25:23
Četvrta četvrtina pripada rutinski igračima Mege I pobeda 116:78.
Dragoljub Avramović, Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri danas,takodje cestitam i igracima Partizana na fer i korektoj igri, mi se već spremamo za sledeću utakmicu koja nam je jako bitna protiv ekipe Vizure .
Marko Andrić, Zadovoljni smo današnjom igrom dosta kontra napada smo imali i laganih poena.Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Vedran Popović, Čestitam igračima Mege na pobedi bili su bolji na danasnjoj utakmici i vise su prikazali.
Luka Tarlać, Čestitam ekipi Mege,loše smo se vraćali u odbranu I mislim da je to bio ključ što su nas dobili ovolikom razlikom.

More in Aktuelno