2.MLS

2MLS, Kolubara LA 2003 – Žarkovo, 94:75

2MLS, Kolubara LA 2003 – Žarkovo, 94:75

Od samog početka meča Kolubara je držala prednost u svojim rukama. Na samom početku meča, razlika između dva tima je bila mala, svega na par poena, ali su domaći sjajnom serijom dobrih odbrana uspeli da se odlepe i već u prvoj četvrtini naprave osetnu prednost. U drugoj četvrtini rezultatski ravnopravna borba, s tim da Kolubara odlazi sa velikom razlikom na poluvreme. U trećoj četvrtini gosti uspevaju da naprave seriju i približe se domaćinu na 8 poena zaostatka, međutim Kolubara uspeva brzo da se vrati na prednost koja garantuje miran završetak meča. Odličnu partiju kod domaćih je pružio Vuletić, sa indeksom korisnosti 38, dabl-dabl učinkom i čak 8 asistencija. Pored njega, sa 23 poena kod domaćina istakao se Vukašin Sinđelić i indeksom korisnosti 27.
Žarko Simić, Bitna pobeda za nas, posle poraza u derbiju u Aleksincu. Za nas je svaka utakmica bitna, ali uvek je najteže pobediti unapred dobijene utakmice. Ušli smo ozbiljno u ovaj meč, ne želeći sebi da dozvolimo neprijatno iznenađenje. Uspešno smo priveli utakmicu kraju, i okrećemo se sledećem kolu, i gostovanju u Zemunu. Sve čestitke ekipi Žarkova na fer i korektnoj borbi.
Aleksandar Vuletić, Čestitao bih svojim saigračima na bitnoj pobedi. Svakako posle poraza protiv Napretka nam je bilo bitno da se vratimo na pobednički niz, za koji se nadam da će se nastaviti i u narednim kolima. Mi se okrećemo neugodnom gostovanju u Zemunu, gde očekujemo dobru utakmicu, i nadamo se pobedi.
Đorđe Ilić, Sve čestitke Kolubari na zasluženoj pobedi.
Aleksa Dobrijević, Sve čestitke Kolubari na zasluženoj pobedi.

More in 2.MLS