Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Borac, 50:84

RODA JLS, Sloga – Borac, 50:84

Juniori Sloge u komšijskom susretu sa čačanskim Borcem doživela je još jedan poraz. Kvalitetniji tim Borca susret je rešio već u prvom poluvremenu ubedljivim voćstvom koje su zadržali do kraja susreta.Domaći košarkaši i dalje igraju veoma nesigurno pokušavajući da individualnim akcijama dodju do poena što rezultira velikim brojem izgubljenih lopti u ishitrenim šutevima.Ekipa Borca pokazala se kao veoma kvalitetna ekipa vrlo ujednačena i borbena tokom cele utakmice dok ekipa Sloge oslanja na igru pojedinaca što se nažalost odražava i na rezultate.
Zoran Milovanović Sloga, Sve čestitke na fer igri i sportskom ponašanju ekipi Borca.Naša podmaladjena ekipa trenutno nije bila u mogućnosti da pruži jači otpor gostima koji su se pokazali kao veoma kvalitetna ekipa i želim im puno uspeha u nastavku prvenstva.
Petar Vujović Sloga, Čestitam ekipi Borca na zasluženoj pobedi.Naš loš procenat šuta i veliki broj izgubljenih lopti omogućili su gostima da zabeleže zasluženu pobedu.
Trener : Dejan Tomašević Borac, Čestitam mojim igračima na pobedi i domaćinu na fer i korektnoj igri.Kvalitetniji smo tim u ovom trenutku i ostaje nam da se malo odmorimo i spremimo za narednu utakmicu sa Partizanom koga dočekujemo u narednom kolu u Čačku.
Babović Jovan: Borac, Ćestitam domaćoj ekipi na korektnoj igri a mojim igračima na pobedi.Predstoji nam duel sa Partizanom u Čačku i probaćemo da priredimo iznenadjenje i ostvarimo pobedu.

More in Aktuelno