Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Sloga, 103:43

U 14. Kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Slogu iz Kraljeva 103:43. Domaća ekipa krenula je jako od samog starta sa dosta trčanja,kontra napada I agresivnom odbranom što je dovelo do rezultata 30:7 posle prve četvrtine. Druga četvrtina je takođe protekla u agresivnoj odbrani dosta trčanja I gde domaća ekipa gostima nije dozvoljavala da se razigraju. Na odmor se odlazi sa rezultatom 55:15 za Megu. Drugo poluvreme je rutinski domaća ekipa odigrala I utakmicu blago privela kraju. Kod domaćina istakli su se Marko Kljajević sa 19 poena I Misković Novak sa 16 poena.
Branko Milisavljević, Čestitam mojim igračima na današnjoj utakmici i na pobedi ,ima dosta prostora za napredak u našoj igri, i na tome ćemo raditi u narednom periodu .
Marko Kljajević, Veoma bitna pobeda za nas ,dali smo sve od sebe ,igrali smo dobru odbranu a u napadu sa dosta trčanja I kontra napada.
Petrović Zoran, Čestitke ekipi Mege na zasluženoj pobedi i prikazanoj igri ,ponašanju,utakmica fer korektna ,na jednom višem nivou od nas .
Vujović Petar, Loše smo otvorili utakmicu , sa trideset razlike ne može to da se juri od samog starta ,sve čestitke ekipi Mege na pobedi.

More in Aktuelno