2.MLS

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Konstantin, 74:60

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Konstantin, 74:60

Iako rezultat ukazuje na laganu pobedu Zemuna , utakmica je imala svoju draž punu velikh preokreta i neizvesnosti koja je otklonjena tek 5 minuta pred kraj utakmice . U prvoj četvrtini viđena je izjednačena borba i rezultat je bio 19-17 za domaće na kraju . Druga deonica u potpunosti pripada ekipi iz Niša , gde su pre svega odličnom odbranom stekli prednost na poluvremenu od 28-36 , ali je utisak da je ta prednost trebala biti i veća i možda je to odlučilo pobednika . na samom startu drugog poluvremena Zemun topi prednost gostiju i u 35 minutu rezultat je 41-42 , a do kraja 3 četvrtine se odlazi sa rezultatom 51-51. kada su svi očekivali neizvestan meč , domaći su odigrali odlično u 35 minutu stekli dvocifrenu prednost i poslednju deonicu dobili 25-9 za konačnih 76-60 . U ekipi Zemuna standardno je bio dobar Vukojičić sa 19 poena , Drašković sa 13, Nedeljković sa 12 i Roknić sa 11. U ekipi Konstantina istakli su se fenomenalni Veličković sa 18 poena i Vuletić sa 12.
STEFANOVIĆ NENAD, Čestitke mojim momcima na pobedi i Konstantinu na fer borbi . Evidentno je da je u prvom poluvremenu bio pritisak , mi smo mlada ekipa i kad nešto moramo to ide mnogo teško.Međutim ono što je bilo jako važno , da smo jednu fenomenalnu napadačku ekipu koja je druga u ligi po broju postignutih poena zadržali na 60 poena i mislim da je to presudilo..Ono što nismo imali u Palanci danas smo imali , svi igrači koji su ulazili dali su doprinos , tako da se nadam da smo ovom pobedom napravili jedan krupan korak ka opstanku , ali sigurno se ovde nećemo zaustaviti.
HINIĆ DANILO, Prvo bih hteo da zahvalim svima koji su došli večeras da nas podrže , to nam znači mnogo..Mnogo je lepo igrati pred ovakvom atmosferom .Želim da zahvalim ekipi iz Niša na fer i korektnoj igri i da čestitam mojoj ekipi na pobedi koja je proistekla iz 40 minuta velike borbenosti i izgaranja. Idemo dalje prvi cilj smo zacrtali i nastavljamo dalje.
CVETKOVIĆ MARKO, Čestitam ekipi Zemuna na pobedi , u drugom poluvremenu su je više zaslužili. Dobri smo bili u prvom poluvremenu , izgubili smo konce igre i dozvolili im da budu agresivniji od nas , gde su stekli samopouzdanje i napali skok u napadu i imali više skokova u napadu i dobri kontranapadima nas načeli i dotukli na kraju.Čestitam im još jednom mi se okrećemo daljim utakmicama .
VELIČKOVIĆ VLADIMIR, Čestitke ekipe Zemuna na pobedi . Mi smo imali totalno dva različita poluvremena danas , u prvom poluvremenu dok smo imali snage i svežine , dobro smo odgovorili na njihovu agresivnost . Znali smo da je to ekipa koja igra agresivno i u napadu i u odbrani , stalno su na skoku u napadu .Sve smo to znali ali to smo mogli da ispariramo 20 minuta ,drugih 20 minuta totalno druga priča i sasvim zaslužena pobeda Zemuna.

More in 2.MLS