2.MLS

2MLS, Plana – Radnički, 65:111

2MLS, Plana – Radnički, 65:111

Ubedljivo su trijumfovali Kragujevčani na planjanskom parketu u okviru 17. kola Druge lige. Ne želeći ništa da prepuste slučaju, od samog starta krenuli su silovito, nametnuli jak tempo koji domaći sastav nije mogao da isprati, pa je Radnički već na poluvremenu bio u plusu od 28 poena. U ovakvom sledu događaja trener Todorović je dao značajnu minutažu mlađim momcima u svom timu, što su oni na korektan način i iskoristili.
Predrag Jaćimović, trener KK Plana, Mnogo lopti smo izgubili. Uvukli su nas u brzi ritam od samog početka koji nismo mogli da ispratimo, a ponajviše zbog toga što ne treniramo. Fond igrača, kao i dosad, takođe je uticao na ovakav krajnji ishod.
Igor Todorović, trener KK Radnički, Ekipe, poput Plane, koje nemaju šta da izgube jer su bez šasni za opstanak, često kod kuće znaju da zadaju mnogo nevolje. Dobro smo se pripremili, imali veći broj igrača na rotaciji, od samog početka izvršili smo pritisak na njihove plejmejkere, oduzeli mnogo lopti, bili jako efikasni, što i sam rezultat na poluvremenu pokazuje jer smo ubacili 63 poena. Ovom pobedom obezbedili smo određenu sigurnost jer je nama cilj u ovoj sezoni opstanak. Očekuju nas dve utakmice kod kuće, jedna je možda i ključna, protiv Vrbasa, a potom nam dolazi Pirot. Spremaćemo se maksimalno za ove mečeve.

More in 2.MLS