Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Konstantin, 82:51

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Konstantin, 82:51

LUKA JOVANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Odlično prvo poluvreme naše ekipe, sve zadatke smo u prvom poluvremenu ispunili ali u drugom poluvremenu je to bilo jako loše. Imali smo rezultatsku zalihu iz prvog poluvremena i uspeli smo to da privedemo rutinski kraju. Čestitao bih ekipi Konstantin – a na fer i korektnoj borbi i mojoj ekipi na pobedi.
NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Pre svega hteo bih da se zahvalim ekipi Konstantina na zaista korektnoj i profesionalnoj utakmici a mojoj ekipi da čestitam pobedu. Siguran sam da mogu da budem zadovoljan sa pristupom i energijom u prvom poluvremenu momci su ispoštovali veći broj stvari koje smo zacrtali pred utakmice. U drugom poluvremenu došlo je do nekog opuštanja ne znam iz kog razloga. Moramo da budemo obazrivi današnji rezultat nije realno stanje jer Konstantin nije danas bio na svom nivou njihovog znanja i umeća. Ja bih njima poželeo puno sreće u nastavku, a mojoj ekipi da imamo konstantni pristup tokom cele utakmice a ne samo jedno poluvreme.
VELJKO KAJGANOVIĆ TRENER KK KONSTANTIN, Sve čestitke domaćinu na apsolutno zasluženoj pobedi, danas je bila demonstracija jedne fizički jake košarke apsolutno su dominirali danas na terenu. Mi dolazimo iz jednog malog problema zajedničkih treninga što se naravno vidi na terenu ali, do kraja prvenstva pokušaćemo da izvučemo maksimum iz ove lige a to je da razvijamo mlađe igrače nadajući se da će situacija oko treninga i sve ostalo da bude puno bolje. Još jednom sve čestitke i želim domaćinu sve najbolje.
PAVLE STEPANOVIĆ IGRAČ KK KONSTANTIN, Čestitam ekipi Dynamic – a na zasluženoj pobedi bili su borbeniji od nas što se videlo na terenu, čestitke i mojoj ekipi na zalaganju. Neki segmenti igre u današnjoj utakmici nisu bili dobri ali nadam se da će se to popraviti u narednom periodu.

More in Aktuelno