Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Actavis Academy, 139:50

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Actavis Academy, 139:50

U 12. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Activitas Academy 139:50. Košarkaši Mege krenuli su jako od samog starta sa dosta trčanja I kontra napada što je I dovelo do rezultata posle prve četvrtine 33:9 u korist domaćina. Druga četvrtina je takođe protekla u znaku igrača Mega Bemaxa što se I videlo po rezultatu gde se na odmor otišlo sa 58:25 za domaćina. U drugom poluvremenu takodje smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Videlo se da je gostima ponestalo snage što je I pokazao rezultat poslednje cetvrtine gde je bilo 46:15. Konacan rezultat 139:50. Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Kovačević Petra koji je postigao Kovačević 32 poena (24 skokova, 9 asistencija, indeks 62 I Nikolu Jovića 32 (7 asistencija, indeks 42).
Dragoljub Avramović, Kontrolisali smo pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno kontra napada i laganih poena.Čestitam mojim igračima i spremamo se već za sledeću utakmicu
Petar Kovačević, Zadovoljni smo današnjom igrom i pobedom,što je i rezultat na kraju utakmice pokazao. Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Petrović Milan, Čestitam igračima Mege na pokazanoj partiji,dobro smo otvorili utakmicu ali smo posle prve četvrtine stali ,ušli smo bojažljivo u drugo poluvreme.
Stojanović Predrag, Pre svega čestitam domaćinu na fer I korektnoj igri ,sjajna ekipa ,nama ostaje da se sada što bolje spremimo za sledeću utakmicu.

More in Aktuelno