Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Radnički, 96:76

RODA JLS, Mega Bemax – Radnički, 96:76

U 12. Kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa pobedili su Radnički iz Kragujevca 96:76. Dosta dobro otvorena utakmica I sa jedne I sa druge strane ,agresivna I jaka odbrana dovodi do toga da rezultat posle prve četvrtine bude 22:20 u korist domaćina . Druga četvrtina je takođe protekla u agresivnoj odbrani dosta trčanja I veoma atraktivnoj košarci I sa jedne I sa druge strane. Na odmor se odlazi sa rezultatom 46-36 za Megu. Drugo poluvreme je rutinski domaća ekipa odigrala I utakmicu blago privela kraju. Kod domaćina istakli su se Stefan Agoč sa 20 postignutih poena ,dok je kod gostiju Stanković postigao 25.
Branko Milisavljević, Čestitam igračima Radničkog na današnjoj utakmici i mojim igračima na pobedi ,ovo je moja prva utakmica kao trenera Mege,ima dosta prostora za napredak u našoj igri, i na tome ćemo raditi u narednom periodu .
Stefan Agoč, Veoma dobra pobeda za nas očekivali smo da Radnički bude dobar protivnik,dali smo sve od sebe ,igrali smo dobru odbranu.
Brajković Darko, Ekipa Mege izuzetno perspektivna mlada vidi se da se biraju dečaci koji će igrati košarku,nisam video ni jednog akceleranta koji je u ovom trenutku dominantan bez perspektive ,veliki rispekt igra kao igra čestitam na pobedi dobra je ali to u ovom trenutku nije toliko važno,važno je ovo drugo što će naša košarka u budućnosti odavde crpeti mnogo mnogo talenata.
Nemanja Stanković, Ušli smo jako u utkmicu bez respekta prema protivinku igrali lepo imali kretnju u napadu,zasluzeno su pobedili I čestitam im na tome.

More in Aktuelno