Aktuelno

Konkurs za organizaciju 3×3 takmičenja 2019

Konkurs za organizaciju 3×3 takmičenja 2019

Sezona 2018 za 3×3 takmičenja je bila za nezaborav, prevazišla je sezonu 2017 i svakako je najbolja od kada se ovo takmičenje organizuje pod okriljem Košarkaškog saveza Srbije.
Istorijskom uspehu koji smo ostvarili prošle godine (Evropski prvaci, Svetski prvaci, Klupski svetski prvaci) najviše su doprineli brojni turniri koje smo organizovali i svi lokalni organizatori. Već sada, brojne organizacije i lokalne sredine zainteresovane su za učešće u nekom od zvaničnih formata 3×3 takmičenja, pa je ovo prava prilika da se prijavite.

Obrazac za organizaciju 3×3 turnira 2019 možete preuzeti OVDE.

Konkurs traje do 10. marta 2019. godine, a posle ovog datuma KSS će, na osnovu pristiglih prijava, u roku od 15 radnih dana objaviti kompletan sistem i kalendar takmičenja za 2019. godinu.
U naredom periodu, do kraja februara, po regionalnim savezima biće održane prezentacije na temu uključivanja lokalnih organizatora u organizaciju 3h3 turnira, na kojima ćete biti u prilici da dobijete mnogo detaljnije informacije.
Popunjene prijave slati na mail: 3×3@kss.rs i 3x3serbia@gmail.com.
Za teritoriju Vojvodine, pored prijave na pomenute mejlove, obavezno poslati prijavu i na ksv@eunet.rs.
Organizator se može kandidovati za jedan od prepoznatljivih formata 3×3 takmičenja: Prvenstvo Srbije (kvalifikacioni turnir A, B, C kategorije i finale Srbije) , 3×3 Srbija Kup, samostalni turnir… Više informacija možete videti u dokumentu „kategorizacija 3×3 turnira“ koji možete dobiti od koordinatora. Prilikom popunjavanja formulara ne treba da se opetrećujete preciznošću i tačnim finansijskim detaljima, važna je jasna namera i ozbiljnost lokalnog organizatora da može da iznese organizaciju. Ovo je samo prvi korak u dobijanju organizacije jednog turnira. Odmah po završetku konkursa kontaktiraće vas kordinator 3×3 za izvršenje narednih koraka. Ukoliko dobijete organizaciju nekog basket turnira, sa Košarkaškim savezom Srbije potpisujete ugovor ili dobijate potvrdu o organizaciji turnira sa kojim možete aplicirati za finansijska sredstva kod lokalne samouprave i sponzora.
Za sva pitanja i više informacija:
Nenad Tanasijević +381/600800444 ili na: 3×3@kss.rs

More in Aktuelno