2.MLS

2MLS, Plana – Zemun Fitofarmacija, 61:71

Prvi deo sezone košarkaši Plane zaokružili su porazom, dvanaestim u nizu. Na domaćem parketu nadigrani su od Zemun Fitofarmacije, 61:71. I ovom prilikom razvoj situacije na terenu bio je sličan većini prethodnih: relativno dobro odigrano prvo poluvreme, sa prednošću u rezultatu ostvarenom tokom druge četvrtine, a potom nagli pad u trećem nastavku, što su gostujući igrači iskoristili da preokrenu stanje na semaforu i uđu u izvesnu završnicu. Najbolji pojedinac na terenu bio je Velikoplanjanin Todorović, koji je meč završio sa 24 ubačena poena i 12 uhvaćenih lopti, dok je njegov saigrač, Božović uknjižio 13 poena i sedam skokova. Kod Zemunaca Todorić i Drašković imali su po 13 poena i po šest skokova.
Predrag Jaćimović, trener Plane, Dobro smo odigrali u prvom poluvremenu, onda smo, uobičajeno, pali u drugom jer nema dovoljno igrača u rotaciji. Ima tu, naravno i grešaka i lakih poena kojih ne bi bilo da se igrači malo ne čuvaju jer veliki deo vremena su na parketu. Sve u svemu, nisam nezadovoljan, jer znam šta sa raspoloživim mogu. Igraće se košarka i ubuduće, i o tome već sada treba voditi računa.
Nenad Stefanović, trener Zemuna, Nama je ovo bila najteža utakmica u sezoni jer je bila prva u kojoj smo mi bili apsolutni favoriti. Ovo je uzrokovalo pritisak koji je bio očigledan na terenu, igralo se u grču – jer mi, osim Burića i Draškovića imamo mlade, neiskusne momke. Košarkašima Plane sve čestitke na borbenosti, iako imaju 0:12 zaista su dali sve od sebe, mojim momcima čestitke na pobedi. Mislim da smo prvi deo sezone dobro odradili, preostaje nam da se dobro pripremimo za nastavak.

More in 2.MLS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/kss/lige.kss.rs/wp-includes/functions.php on line 5107