1.ŽLS

1ŽLS, Vrbas Medela – Spartak, 104:45

1ŽLS, Vrbas Medela – Spartak, 104:45

Košarkašice Vrbasa Medele ubedljivo su savladale gostujući Spartak i došle do šeste pobede u tekućem šampionatu. Posle 40 minuta mnogo bolje igre slavile su sa 104:45. Od samog starta meča dalo se naslutiti da će ovaj meč biti „jednosmerna ulica“ za četu Dejana Mudreše. Već do kraja prvog dela igre domaće su imale 16 poena viška. Takav sled događaja omogućio je domaćem šefu struke da da šansu svim košarkašicama. Ali, intezitet igre „štrudlica“ u oba smera nije jenjavao pa je prednost konstantno rasla, sve do konačnih 104:45.
Dejan Mudreša, Pomalo smo se pribojavali ovog susreta, jer uvek je najteže pobediti u „dobijenim“ utakmicama. Posao nam je znatno bio olakšan nedolaskom Dare Kovačević. Međutim, to ne umanjuje odličnu igru moje ekipe svih 40 minuta. Posebno me raduje što je i većina mlađih prvotimki iskoristila šansu na pravi način i nije dozvolila da ritam igre padne. Čestitam i Spartaku na fer i korektnoj igri i želim puno sreće u nastavku.
Anastasija Podunavac, Čestitam mojim saigračicama na odličnoj igri svih 40 minuta, posebno mlađim prvotimkama. Nismo očekivali ovako laku pobedu, ali dobro nam je došla. Spremali smo se dobro cele nedelje i materijalizovali to na terenu. Pobeda je već iza nas i sledi nam priprema za odličnu ekipu Loznice u meču u kojem bismo želeli da usppešno okončamo kalendarsku godinu. Čestitam i protivničkoj ekipi na sportskoj borbi.

More in 1.ŽLS