Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Student – Novosadska ŽKA, 50:70

TRIGLAV ŽKLS, Student – Novosadska ŽKA, 50:70

Košarkašice Studenta pretrpele su osmi poraz u Kadetskoj ligi Srbije. Nišlijke na svom terenu, u susretu 10. kola, izgubile od Novosadske Ženske košarkaške akademije sa 70:50, po četvrinama 20:13, 14:14, 15:13, 23:8. Predvođene trijom Ana Vučetić-Sofija Žrnja-Aleksandra Prcović, gošće su u prvoj deonici došle do prednosti koju su postepeno uvećavale.
Nenad Stojanović, Mislim da krajnji rezultat ne oslikava pravi odnos snaga. Mi smo se borili koliko smo mogli. Bez obzira na poraz, napredak u igri je vidljiv.
Tamara Ivanović, Borile smo se koliko smo mogle. Nismo bile kompletne, ali to nije opravdanje. Čestitala bih protivniku na zasluženoj pobedi. Mi sa nestrpljenjem očekujemo sledeću utakmicu…
Milan Ivanić, Smatram da je krajnji rezultat nije pravi pokazatelj onoga šta se dešavalo na terenu. Mi jesmo vodili čitavim tokom utakmice, ali smo tek na kraju došli do prednosti od 20 poena.
Ana Vučetić, Čestitala bih protivniku na fer i korektnoj igri, a svojim saigračicama na pobedi. U svakom slučaju, zaslužena pobeda.

More in Aktuelno