Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Crvena zvezda, 36:43

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Crvena zvezda, 36:43

Sam rezultat, odnosno broj poena postignutih na utakmici govori kakva je igra bila. Neprecizno i rastrzano sa obe strane. Igračice zvezde su se bolje snašle i stekle dvocifrenu prednost (3:13) i kao da ih je to zadovoljilo. Domaće su pokušavale da pariraju ali razlika je na poluvremenu ostala ista. U nastavku se ništa značajnije nije promenilo.Takmičila se i jedna i druga ekipa u promašenim šutevima,izgubljenim loptama,pogrešnim odlukama.U 38 minutu utakmice domaće prilaze rez.36:38 a onda ponovo greška za greškom i zvezda zasluženo nosi bodove iz Čačka.
Goran Denić, Sve čestitke ekipi Crvene Zvezde na borbenosti i pobedi. Mnogo više smo očekivali od Crvene Zvezde,međutim danas je i Ča Basket mogao da ostvari pobedu , koja bi bila sasvim zaslužena. Zabrinjava što na velikim utakmicama naše najbolje igračice ne pružaju ono što se očekuje od njih. Ostaje nam da popravimo i izvučemo pouke iz svake utakmice.
Domanović Aleksandra, Čestitam protivnicama na fer i korektnoj igri. Dosta izgubljenih lopti na našoj polovini su nas koštale boljeg rezultata. Smatram da ne smemo da grešimo u prednjoj liniji toliko, i da moramo te stvari da popravimo.
Akanović Zoran, Čestitao bih domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri i poželeo bih im više sreće u nastravku sezone. Moje igračice su danas odigrale jako slabo. Došli smo na utakmicu dva sata ranije da bi se što bolje adaptirali. U šali smo hteli i da svratimo na moravu da operemo ruke ali zbog hladnog vremena nismo to uradili. I da li zbog toga ,ili zbog loše koncentracije danas smo imali najslabiji šut u dosadašnjem delu lige. Na sreću domaćin nas je takođe pratio lošim šutevima. Što pre moramo zaboraviti ovo loše izdanje i popraviti igru u narednim utakmicama.
Marta Mitrović, Želim da čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj borbi,mislim da smo obu utakmicu mogli da odigramo mnogo bolje. Mislim da je ovaj mali rezultat i mala razlika ishod dosta grešaka i u napadu i u odbrani , nismo bile skoncentrisane,i mislim da ćemo to u narednim utakmicama popraviti.

More in Aktuelno