Aktuelno

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Radnički, 78:65

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Radnički, 78:65

U prvoj četvrtini su donekle odmeravane snage i u egalu se priveo taj period kraju. U drugoj četvrtini domaćin kreće sa mnogo aktivnijom odbranom iz čega je došao i šut i zavrsavaju poluvreme sa +14. U trećoj četvrtini gosti se vraćaju uz pomoć velikog broja skokova i samim tim večim brojem poseda na – 7. Do kraja utakmice domaća ekipa je ponovo stala na noge i vratila stvari na svoje mesto, zacršivši taj period sa 21:15.
BRANISLAV GREGORIĆ, Prvo, čestitao bih svojim igračima. Tokom utakmice nisam bio zadovoljan sa skokom, što jse odnosilo na +10 skokova za Radnički na poluvremenu. Do kraja smo stigli to, i na kraju ih čak i nadskakali. Mislim da smo ovog puta od gostiju bili bolji u svim segmentima igre i pobedili zasluženo. Posle utakmice smo imali samo kratak razgovor i već dogovor za sledeće kolu u Kraljevu. Vraćaju nam se polako povređeni igrači i nadam se boljim rezultatima ubuduće… Možemo mi to mnogo bolje. Gostima želim puno sreće u nastavku takmičenja.
ALJOŠA KOVAČEVIĆ, Mislim da smo, osim skoka u prvom delu, ispoštovali sve dogovore iz svlačionice, a jedan od tih je i bio da se igra 40 minuta.. Čestitao bih ekipi iz Kragujevca na dobroj pobedi, utakmici, a mi se već okrećemo Kraljevu.

More in Aktuelno