Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Borac, 67:74

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Borac, 67:74

TOMA VASILJEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Mislim da smo utakmicu otvorili dobro, sa velikom energijom, dobro smo igrali odbranu, trčali međutim u drugom poluvremenu veliki pad energije i dobra igra Borca pogodili su neke teške šuteve što je nas pre svega psihički pogodilo. Mi se okrećemo sledećem protivniku čekaju nas dve teške utakmice. Čestitam ekipi Borca na pobedi.
NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao bih ekipi Borca na zasluženoj pobedi. Iako su oni odigrali prvo poluvreme onako kako smo zamislili, znali smo da će u trećoj četvrtini Borac podići energiju da proba da preokrene rezultat jer je to ekipa sa karakterom koja zna da igra i želi pobedu u svakom trenutku što je i normalno. Mogu da budem zadovoljan prvim poluvremenom i poslednjih 3 ili 4 minuta sa energijom. Moramo da pogledamo snimak i da vidimo gde smo grešili i da probamo da ispravimo greške. Čeka nas niz teških utakmica već u sredu zaostalo kolo protiv Partizana zatim protiv Beka i poslednje kolo protiv Mege kod kuće ali očekujem da će se ekipa podići da ćemo nastaviti uspešno prvi deo sezone.
MATIJA TUTUNOVIĆ IGRAČ KK BORAC, Ušli smo u utakmicu jako znali smo da će biti teško gostovanje i tako je i bilo. Imali smo prednost na samom početku ali smo je vrlo brzo i izgubili. Jakom odbranom i skokom u četvrtoj četvrtini uspeli smo da stignemo protivnika preokrenemo rezultat i zasluženo pobedimo.
DEJAN TOMAŠEVIĆ TRENER KK BORAC, Prvo da čestitam mojim igračima na pobedi. Dynamic je jedna odlična ekipa, naravno i kući su igrali mnogo bolje i agresivnije. Mi smo se dobro spremili za utakmicu i pribojavali njihovog skoka. Skok smo rešili a rekao sam mojim igračima na poluvremenu da iako su pogodili neke šuteve da neće to biti tako cele utakmice i da samo ako ostanemo fokusirani na skok i odbranu možemo pobediti. Tako je i bilo i odigrali smo odlično pogotovu drugo poluvreme sa boljom odbranom nego u prvom i zasluženo pobedili. Imali smo utakmicu zadnjih 3 ili 4 minuta pod kontrolom i čestitao bih ekipi domaćina na odličnoj igri i siguran sam da će malo ko odavde nositi bodove to sam ubeđen. Mi se okrećemo već sledećem kolu protiv Aktavisa nema puno vremena za radovanje ni za tugovanje kad se izgubi liga je duga, rekao sam dečacima da svako svakog može pobediti u ovom takmičenju tako da spremni dočekujemo sledeću utakmicu.

More in Aktuelno