Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost Beternik Sports World – Actavis Academy, 76:55

TRIGLAV KLS, Mladost Beternik Sports World – Actavis Academy, 76:55

U osmom kolu odigrana je zanimljiva utakmica. Posle uvodne četvrtine i velikog broja promašaja kod obe ekipe usledila je rafalna paljba na obe strane. Pogođeno je veliki broj šuteva za tri poena (naročito u drugoj četvrtini), domaći igrači 12 a gostujući 7. Lepršava i sigurna igra domaćina rezultirala je +21 na kraju treće četvrtine. U toku poslednje četvrtine domaći igrači su održavali prednost i mirno utakmicu priveli kraju.
Goran Zeljković, Najteže je igrati unapred dobijene utakmice. Ponovo smo počeli loše, na sreću brzo smo nametnuli naš ritam i povecavali prednost iz minuta u minut. Čestitam protivniku na zalaganju i fer borbi, želim im puno sreće u nastavku takmičenja.
Dušan Milkovski, Nismo odigrali onako kako smo hteli. Ušli smo loše i sa puno grešaka i puno promašaja u utakmicu. Posle nam je proradio šut i bilo je lakše nadigrati protivnika. Čestitam protivniku na fer igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja.
Milan Petrović, Hvala na gostoprimstvu, čestitam domacinu na pobedi, na fer i poštenoj igri. Utakmicu smo izgubili velikim brojem izgubljenih lopti i slabim procentom šuta. Okrecemo se narednoj utakmici.
Milan Miljković, Čestitam domaćoj ekipi, nismo dali svoj maksimum, nadamo se boljoj igri u narednom kolu.

More in Aktuelno