Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mladost, 74:66

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mladost, 74:66

Borbeni i razigrani Čačani davili su Partizan sve do 34 minuta kada je domaćin sa dve, tri kontre i nekoliko grešaka gostiju stekao prednost od pet poena i čvršćom igrom uvećali je do kraja na osam razlike kako je i završena utakmica. Čačani su pokazali da nisu naivna ekipa i svako opuštanje domaćina iskoristili su da rezultiraju pogodcima. Domaćin je opušteno ušao u meč i tako je i igrao sve do pred kraj utakmice kada je uz pojačanu uloženu energiju preokrenuo rezultat i lagano priveo utakmicu kraju. Bolji od ostalih bili su Luka Kovačevič, MVP meča, Risto Dangubić i Mihajlo Petrovič a kod gostiju istakli su se Miloš Ilić i Andrija Kolarević.
Vedran Popović, Teška utakmica u kojoj nismo bili kompletni, ali to nije alibi, već smo očajno otvorili meč i tokom većeg dela utakmice tako i igrali. Pred kraj smo pojačali i to je rezultiralo preokretom i pobedom. Čestitke gostima na igri i borbenosti.
Luka Kovačević, MVP meča, Loše smo otvorili utakmicu i igrali malte ne celu egaal sa borbenim i razigranim gostima ali smo pred kraj zaigrali našu igru i pobedili. Čestitke mojoj ekipi na pobedi a gostima na fer i korektnoj kao i kvalitetnoj utakmici.
Aleksandar Beljić, Sve čestitke ekipi Partizana ma zasluženoj pobedi. Mislim da nebi bilo nezasluženo da smo i mi u ovoj utakmici došli do dva boda. Na kraju odlučio je kvalitet i doza sreće kada se utakmica lomila. Mislim da smo bili ravnopravni protivnik nekih trideset pet minuta ali zbog skraćene rotacije zbog dve povrede jako bitnih igrača, mislim da smo se u jako dobrom svetluBeogradskoj publici i još jednom zaslužena pobeda Partizana i želim im mnogo sreće u nastavju prvenstva.
Miloš Ilić, Dobro smo krenuli u utakmici i tokom cele utakmice ekipe su se smenjivali u vođstvu do zadnje četvrtine kada je Partizan iskoristio nekoliko nekoliko naših grešaka i većom koncentracijom i energijom pobedio.Čestitke za obe ekipe.

More in Aktuelno