Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost Veternik Sports World – Sloga, 67:59

TRIGLAV KLS, Mladost Veternik Sports World – Sloga, 67:59

U šestom kolu nije baš viđenja lepa košarka. Uz male procente šuta i puno grešaka obe ekipe nisu pokazale šta znaju. Domađa ekipa nije bila na nivou svojih igara ali su ipak na kraju uspeli da pobede, dok su gosti na trenutak samo briljirali što se na kraju pokazalo kao nedovoljno.
Goran Zeljković, Iz utakmice u utakmicu tražimo našu igru i kao da se sve više gubimo umesto da napredujemo. Prepisaću ovu lošu partiju lošem danu i probaćemo da izvučemo pouke. Drago mi je da smo i pored loše igre pobedili što valjda, ipak govori da imamo neki kvalitet. Ekipa Sloge je iz utakmice u utakmicu sve bolja i bolja i želim im puno sreće u nastavku.
Vojin Medarević, Nismo odigrali onako kako smo hteli. Ušli smo loše i sa puno grešaka u utakmicu. Posle je bilo teško nadigrati protivnika ali mi je drago što smo iz tako loše igre došli do pobede.
Zoran Milovanović, Čestitam domaćinu na pobedi. Nismo baš odgrali kako smo trebali. Puno neiskorišćenih prilika da utakmicu preokrenemo u našu korist. Nadam se da će u budučnosti biti bolje.
Petar Tomić, Jako slabo smo odigrali. Žao mi je sto nismo pobedili, ali čekamo ih kući. Želim im puno sreće u nastavku takmičenja.

More in Aktuelno