Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Konstantin, 97:46

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Konstantin, 97:46

U 7. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Konstantin sa 97:46. Košarkaši Mege krenuli su jako od samog starta sa dosta trčanja I kontra napada što je I dovelo do rezultata posle prve četvrtine 26:10 u korist domaćina.
Druga četvrtina je takođe protekla u znaku igrača Mega Bemaxa što se I videlo po rezultatu gde se na odmor otišlo sa 48:16 za domaćina. U drugom poluvremenu takodje smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Videlo se da je gostima ponestalo snage što je I pokazao rezultat poslednje cetvrtine gde je bilo 30:15. Konacan rezultat 97:46
Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Nikolu Jovića koji je postigao 16 poena, dok u Konstantinu najkorisniji igrač je bio Ilić sa 13 poena.
Dragoljub Avramović, Čestitke igračima. Kontrolisali smo pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno kontra napada i laganih poena.
Nikola Jović, Zadovoljni smo današnjom igrom i pobedom, što je i rezultat na kraju utakmice pokazao. Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Milan Tubić, Čestitam igračima Mege na pokazanoj partiji, loše smo otvorili utakmicu, ušli smo bojažljivo, drugo poluvreme je bilo dosta bolje.
Ilic Luka, Pre svega čestitam domaćinu na fer I korektnoj igri, sjajna ekipa, nama ostaje da se sada što bolje spremimo za sledeću utakmicu.

More in Aktuelno