Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Sloga, 105:56

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Sloga, 105:56

NIKOLA MARKOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao bih ekipi Sloge na zaista korektnoj igri i mojim momcima na pobedi. Mislim da su momci od samog početka ispunili sve zadatke koji su im postavljeni tako da ja mogu da budem jako zadovoljan, naročito zbog asistencija gde su uvek nalazili najbolje rešenje i u nekoliko navrata nisu pokazali sebičnost u igri. Ekipi Sloge želim da nastave da rade, lično mislim da su bolji tim nego što pokazuje tabela znam da imaju kadrovskih problema ali moraju da se podignu i da nastave dalje da igraju.
STEFAN DABOVIĆ KK DYNAMIC VIP PAY, Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i odbrambeno i napadački slagali smo se na terenu i pokazali da zajedno možemo da pobedimo protivnika i mislim da ako ovako nastavimo da igramo kao tim zajedno da ćemo da dođemo do rezultata i cilja koji imamo ove sezone.
ZORAN MILOVANOVIĆ TRENER KK SLOGA, Sve čestitke ekipi Dynamica na odličnoj igri i zasluženoj pobedi, moja ekipa još uvek ima problema prvo da pobedi sebe pa tek onda da dođemo u situaciju da budemo konkurentni prema protivniku. Trudićemo se da popravimo našu igru sa ovoliko izgubljenih lopti i dozvoljenih skokova ne možemo da očekujemo bolji ishod.
PETAR VUJOVIĆ IGRAČ KK SLOGA, Čestitam na fer i korektnoj igri ekipi Dynamica, odvojili su se još u prvoj četvrtini a mi nismo uspeli da ih stignemo, razlika je bila sve veća a mi nismo uspeli da pružimo otpor.

 

More in Aktuelno