2.MLS

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Napredak JKP, 78:86

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Napredak JKP, 78:86

Utakmica je protekla u izjednačenoj borbi tokom celog prvog poluvremena , jedino je početkom meča Zemun poveo 15-7 ali su to gosti brzo anulirali . Od tog trenutka pa da poluvremena ekipe su se smenjivale u minimalnom vodstvu a na kraju prvog poluvremena domaći su imali prednost 44-43. Tek krajem treće deonice Zemunci prave osetniju prednost 70-63 , ali nisu uspeli da je sačuvaju do kraja meča . Utakmicu je odlučio izlazak iz igre u 30 minutu najboljeg igrača Zemuna Filipa Šepe koji je dobio drugu tehničku grešku, i od tog trenutka Napredku je bio otvoren put ka pobedi. Treba istači da je utakmicu fantastično odigrao Slaviša Bogavac koji je postigao 32 poena , imao 11 skokova i ukupan indeks 51.
STEFANOVIĆ NENAD, Zahvalio bih se svojim igračima na želji i energiji koje su prikazali u ovom meču , čeka nas važna utakmica protiv Žarkova i nadam se dobrom rezultatu iz tog meča.
ŠEPA FILIP, Odlično smo se pripremili za protivnika i iako su oni bili favoriti , probali smo da odigramo dobru utakmicu što mislim da smo i uradili.Malo je falilo da pobedimo , a to se nije desilo isključivo zbog našeg neiskustva. Sad nam sledi bitna utakmica protiv Žarkova i tu se nadamo našem boljem izdanju.
RAIČEVIĆ NEBOJŠA, Pre svega sve čestitke ekipi Zemuna , svaka im čast na borbi i zalaganju , odigrali su jednu veliku i jaku utakmicu .Mi smo iskusniji sastav koji je iskoristio na kraju n eke svoje stvari i prednosti koje imamo. Mislim da smo zasluženo pobedili , mojim momcima čestitam na velikoj borbi i želji za pobedom , a ekipi Zemuna želim sve najbolje u nastavku lige.
BOGAVAC SLAVIŠA, Mislim da je utakmica do krajnjih minuta bila neizvesna . Čestitao bih ekipi Zemuna na stvarno tvrdoj i i domačinskoj igri. Mi smo imali strpljenja i završnicu odigrali baš onako kako smo želeli.. Mislim da nismo nekim svojim iskustvom prelomili utakmicu kad je bilo potrebno . Dva bitna boda naša prva pobeda na strani tako da nam je drago idemo dalje , domaćinima sve najbolje.

More in 2.MLS