2. ŽLS

2ŽLS, Radnički 2016 – Vršac, 102:41

2ŽLS, Radnički 2016 – Vršac, 102:41

Odigrana je jedna utakmica bez imalo neizvesnosti u kojoj je viđena velika borbenost mladih igračica iz Vršca sa prilično jačim protivnikom. Izabranice Vesne Despotović su odigrale veoma efikasnu utakmicu. Već u prvoj četvrtini je Radnički ostvario veliku prednost, a Milana Kerkez nije mogla sama da vrati svoju ekipu na pristojnu razliku. Kod domaćih, svim igračicama je pružena šansa i sve su se upisale u listu strelaca. Kombinovane petorke su uvećavale prednost do maksimalni 61 na kraju. MVP meča je, iako iz poražene ekipe, kapiten gošći, Milana Kerkez, koja je upisala 23 poena, 7 skokova i 4 asistenciije uz ukupan indeks od 32. Kod Radničkog, bolje od ostalih, su bile Marija Cvijović sa 9 poena, 5 skokova, 5 asistencija i 4 ukradene lopte, kapiten Sara Milošević sa 15 poena, 7 skokova i 4 asistencije i Jelena Trifunović sa 13 poena, bez promašaja iz igre, 8 asistencija, 6 ukradenih lopti i 4 skoka.
Vesna Despotović, Ekipa Vršca je došla oslabljena i nije mogla da pruži jači otpor. Mi smo večeras odigrali rasterećeno, što se i videlo u broju lopti koje smo dali protivniku u ruke. Sve u svemu, ne mogu da budem nezadovoljna. Sve igračice su igrale i dale doprinos ovoj ubedljivoj pobedi. Čestitam ekipi Vršca na borbenosti. Veoma mlada ekipa pred kojom je budućnost.
Jelena Trifunović, Koji sam ja car!
Miroslav Kanjevac, Došli smo bez igračice koja se porodila i dve igračice koje su u gipsu. Bez tri igračice iz petorke i sa ovom decom koja igraju, nije toliko ni loše. Od nove godine ćemo biti i jači i bolji. Čestitam Radničkom na pobedi.
Milana Kerkez, Imamo vrlo mladu ekipu. Borimo se koliko možemo. Nas dve starije smo tu da im pomognemo. Biće bolje u budućnosti.

More in 2. ŽLS