2.MLS

2MLS, Sloga – Zemun Fitofarmacija, 66:53

2MLS, Sloga – Zemun Fitofarmacija, 66:53

Ekipa Sloge posle neočekivanog poraza u Žarkovu u susretu sa ekipimo Zemuna počela je susret u velikom grču i sa teškom mukom tek u drugom poluvremenu došla do svoje igre i zabeležila petu pobedu. Ekipa Zemuna primljena je sa velikim simpatijama od strane kraljevačke publike koja ne zaboravlja dobre igre Nenada Stefanovića bivšeg igrača Sloge koji sada predvodi sa klupe ekipu Zemuna. U prvom poluvremenu bilo je dosta teškoća u igri Sloge jer je ekipa Zemuna uspela da udvajanjem pleja Sloge dosta uspešno otežavala igru domaćina. U trećoj deonici Sloga je uspela skokovima u odbrani i napadu nadvisi goste i obezbedi solidnu razliku koju je zadržala do kraja susreta. U ekipi Sloge neumorni Miroslav Radić svojom igrom bio je najzaslužniji za peti uspeh Sloge.
Saša Pavlović: Tehniko, Posle tri vezane pobede neočekivani poraz u Žarkovu veoma teško nam je pao tako da smo i u ovoj utakmici bili u mislima na tu utakmicu pogotovu u prvom poluvremenu.Kada smo u nastavku utakmice pojačali odbranu i uspostavili dominaciju u skokovima u odbrani i napadu napravili smo ozbiljnu razliku.Protiv mlade ekipe Zemuna nije lako igrati, izjednačena napada sa svih strana a u prvom poluvremenu zadala nam je velikih problema udvajanjem našeg pleja koga su onemogućili da prenese loptu doveli ga do nervozne igre ali srećom u nastavku utakmice mladi Sretenović je uspešno preuzeo ulogu pleja.Oseća se mnogo odsustvo kapitena Saše Đorđevića koji kao iskusan igrač na terenu se pokazao i kao pravi vodja ali nažalost već je dugo odsutan.Sve čestitke mladoj ekipi Zemuna na fer i dobroj igri.
Miroslav Radić, Izuzetno teška utakmica koja je došla posle neočekivanog poraza od Žarkova pa smo se teško vratili u mislima na ovu utakmicu. Ekipa Zemuna je izuzetno tvrda i agresivna i trebalo je čitavo poluvreme da se nađe rešenje za tu igru. Kada smo to uspeli ostvarili smo dovoljnu razliku da mirno utakmicu privedemo kraju. Sve čestitke gostima na upornoj i fer igri.
Nenad Stefanović, Najpre se zahvaljujem kraljevačkoj publici na aplauzima koje sam dobio pre početka susreta i uvek volim da dođem u Kraljevo gde sam igrao i stekao dosta prijatelja. Odigrali smo dobru utakmicu jer primiti 66 poena od Sloge je uspeh. Veći broj skokova u odbrani i napadu ekipe Sloge pogotovu u drugom poluvremenu preokrenuo je našu igru iz prvog poluvremena. Mi u svakoj utakmici imamo po nekoliko minuta velikih oscilacija pa taj pad u igri pogotovu u drugom poluvremenu za nas je bio presudan. Možda je prvo poluvreme bila prilika za povoljniji rezultat kada je Sloga posle poraza u Žarkovu igrala u grču ali su uspeli da to otklone u nastavku utakmice. Sve čestitke Slogi i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva. Mislim da je opstanak moje ekipe realan jer vredno treniramo i mladi igrači sve više napreduju.
Mateja Todorić, Čestitam ekipi Sloge na fer i korektnoj igri i naravno pobedi. Zahvalio bih se publici koja je došla u velikom broju da isprati ovaj meč i da nas sportski pozdravi. Nadamo se boljem izdanju. Mi smo mlada ekipa, dobro treniramo i očekujemo bolje rezultate.

More in 2.MLS