Aktuelno

TRIGLAV KLS, Konstantin – Sloga, 114:52

TRIGLAV KLS, Konstantin – Sloga, 114:52

Kadeti Konstantina furioznom igrom nadigrali vršnjake iz Kraljeva u 4. kolu Triglav Kadeske lige Srbije. Izašao je domaćin rešen da posle dva poraza na jednu loptu pokaže da ne odustaje od svojih ovosezonskih ciljeva. Na terenu je sve izgledalo kako se zamisliti može iz ugla domaćih. Odbrana je bila granitna iz koje je Konstantin imao puno lakih poena iz kontranapada, kada se doda i korektan procenat šuta bilo je jasno da gostima iz Kraljeva nije ništa preostalo nego da čestitaju u ovom meču boljem protivniku u svim segmentima igre. Trener Tubić je dao priliku svim igrčima, a oni su na najlepši mogući način napravili uvertiru za naredno kolo kada Konstantin gostuje aktuelnom šampionu ekipi Crvene Zvezde u Beogradu.
Milan Tubić, Treniramo dobro. Momci daju maksimum na treninzima i drago mi je da je ekipa reagovala baš na ovakav način posle dva poraza na bukvalno jedan posed. Ovo je jedna od retkih utakmica kada igračima nemate mnogo šta da zamerite, pogotovo posle prvog poluvremenu. Međutim, jako je biitno da se okrenemo pripremi za utakmicu sa Crvenom Zvezdom, aktuelnim šampionom.
Luka Ilić, Pre svega bih čestitao protivniku na fer i korektnoj igri. Od počtka smo ušli jako u meč. Bili smo motivisaniji od njih što smo i pokazali tokom utakmice. Imali smo mali pad u trećoj četvrtini, ali s obzirom da smo već napravili veliku prednost, to nas nije poremetilo.
Čestitam i mojim saigračima na pobedi! Mi moramo što pre da zaboravimo ovu pobedu i da nastavimo sa sa dobrim treningom i pripremom za narednu utakmicu.
Zoran Milovanović, Čestitam ekipi Konstantina na apsolutno zasluženoj pobedi.
Petar Tomić, Čestitam domaćinu na pobedi kao i na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno