2.MLS

2MLS, Plana – Proleter Naftagas, 77:93

2MLS, Plana – Proleter Naftagas, 77:93

Seriju poraza košarkaši Plane nisu uspeli da prekinu ni u sedmom meču, odigranom pred malobrojnom domaćom publikom, protiv Zrenjaninaca. U utakmici sa dosta oscilacija, početna četvrtina pripala je igračima Proletera (17:28), u nastavku je odigrano ujednačeno, da bi u trećem delu Velikoplanjani pogocima kapitena Pavlovića i Todorovića, sa istekom tridesetog minuta pristigli na minus četiri (62:66). To je, međutim, bilo sve, jer je Petrović novom trojkom uveo saigrače u seriju pogodaka i nedugo zatim izabranici trenera Bajina ponovo su bili u dvocifrenom plusu, što im je omogućilo mirnu završnicu.
Predrag Jaćimović, trener KK Plana, Definitivno na raspolažemo potrebnim kvalitetom, zavisimo od trenutne forme četvorice iskusnih igrača. Loše smo počeli utakmicu, uspeli u jednom momentu da uhvatimo priključak, taktički našto i odradili, ali, realno, kvalitet nemamo.
Mihailo Todorović, KK Plana, Ponovo smo veći deo utakmice loše odigrali, bez snage da preokrenemo u svoju korist kada se naslutila prilika za to, roster nam je slab, ali, uprkos svemu nadam se da ćemo u nastavku ipak uspeti neki meč da dobijemo. Protivniku čestitam na pobedi.
Zoran Bajin, trener KK Proleter, Pribojavali smo se ove utakmice i morali smo dobro da se spremimo. Posle nekih kikseva i poraza od Zdravlja, ovo smo morali da dobijemo. Moji momci su odigrali jako dobro i zasluženo smo pobedili.
Aleksandar Petrović, KK Proleter, Nismo mislili da će biti lako jer i mi ne igramo najbolje u poslednje vreme. Uspeli smo da ne ponovimo greške iz prethodna dva meča i dobro odigramo u završnici, bilo je tu i malo sreće. Čestitam Plani na dobrom domaćinstvu i želim više uspeha u nastavku prvenstva.

More in 2.MLS