Aktuelno

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon basket – Actavis Academy, 85:70

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon basket – Actavis Academy, 85:70

U prvom poluvremenu domaćin je krenuo mnogo bolje, puno ukradenih lopti i otvorenih šuteva su znali kako da kazne, i na odmor se otišlo sa +20 za domaću ekipu. U drugom poluvremenu gosti počinju mnogo ozbiljnije da igraju i smanjuju prednost na samo 8 razlike. Ali to je bilo sve od gostiju za to veče, posle time out-a novosađani se opet podižu i zavrsavaju utakmicu sa +15 na semaforu.
BRANISLAV GREGORIĆ, Prvo zahvalio bi se gostima na fer i korektnoj utakmici. Naravno, posle 4h vožnje nije lako igrati, ali liga jednostavno takva i dobro je za ove mlade igraće da se navikavaju na to. Mi se već okrećemo sledećem kolu u Nišu sa nezgodnim Konstantinom. Nadamo se prvoj pobedi u gostima.
MILOŠ ĐISALOV, Mislim da nismo baš do kraja ispoštovali sve dogovore iz svlačionice, a jedan od tih je i bio da se igra 40 minuta, u drugom poluvremenu smo se malo opustili u odmah je dođlo do stizanja gostiju.. Čestitao bih ekipi iz Leskovca i puno sreće u nastavku lige…
MILAN PETROVIĆ, Zahvaljujemo se ekipi Odeon Basketa na gostoprimstvu i čestitamo na pobedi. Ušli smo dosta slabije od protivnika u meč, trebalo nam je dosta vremena da se adaptiramo na igru. Ovo putovanje je dosta dugačko, gde je umor naših igrača došao do izražaja u poslednjoj četvtrini. nastavljamo sa radom i napredak ovih mladih igrača i spremamo se za nardeno kolo.
MLADEN STOILJKOVIĆ, Prvo bih čestitao ekipi Odeon na pobedi i korektnoj igri, uprkos porazu zadovoljni smo igrom, dođli smo malo oslabljni na ovo gostovanje što se pokazalo kroz gubitak snage u poslednjoj četvrtini. Mi se okrećemo ka narednoj utakmici, gde očekujemo bolju igru i pobedu na domaćem terenu.

More in Aktuelno