Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloboda – Zemun Fitofarmacija, 67:71

TRIGLAV KLS, Sloboda – Zemun Fitofarmacija, 67:71

Od samog starta gosti vodila se izjadnačena borba. U prvoj četvrtini gosti iz Zeuna su bili prisebniji i taj deo dobili sa 20:16. U drugoj četvrtini takođe izjednačena borba i odlazak na poluvreme rezultatom 36:34 za goste iz Zemuna.U trećoj četvrtini domaćin se podiže i prelazi u vođstvo koje je držao do 2 minuta pred kraj, kada gosti prave seriju i rešavaju utakmicu u svoju korist rezultatom 71:67.Utakmica je protekla u fer i sportskoj igri obe ekipe. Najbolji pojedinac bio je iz poražene ekipe Martin poznanović koji je zabelezio 18 poena i 12 skokova, dok su ekipu Zemuna do pobede predvodili Stefan Đinović i Aleksa Obradović.
BRANKO KNEŽEVIĆ KK SLOBODA, Čestitam ekipi zemuna na pobedi.odigrali su smirenije. Mada i da je moja ekipa pobedila ne bi bilo ne zasluženo. Mislim da su se momci uplašili pobede
MARTIN POZNANOVIĆ, Čestitam ekipi zemuna na pobede. Moglo je na kraju biti i drugačije ali kao što je rekao trener uplašili smo se pobede. Ova utakmica je prošlost za nas i okrećemo se narednim utakmicama i treninzima koji nam predstoje i nadamo se uskoro prvoj pobedi.
PERUNIČIĆ DARKO, Domaćinima čestitam na gostoprimstvu i korektnoj igri, prava prvenstvena utakmica. Mi se okrećemo sledećim protivnicima
STEFAN ĐINOVIĆ, Čestitam igračima slobode na fer i korektnoj igri, bili smo smireniji u završnici i rešili utakmicu u svoju korist.

More in Aktuelno