Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mega Bemax, 62:70

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mega Bemax, 62:70

Utakmica koja baš i nije zadovoljila košarkaške sladokusce, pogotovu Partizanove, jer osim dva boda koje je Mega ponela kući, nismo baš videli mnogo atraktivne i lepe košarke. Sam rezultat u prvoj četvrtini (11:9) sve govori . I u takvoj utakmici Mega se bolje snašla i posle kvalitetnije igre u drugoj četvrtini, gde je ostvarila odlučujuću prednost, koju je zadržala u sledeće dve četvrtine.
Vedran Popović, Čestitke ekipi Mege na pobedi. Prava takmičarska utakmica danas. Mi smo pokazali napredak u odbrani, prikazali sjajnu volju i energiju, ali nam je nedostajao bar jedan raspoložen napadač da bi utakmicu okrenuli u našu korist.
Luka Tarlać, Ušli smo maksimalno motivisano u meč, igrali odličmu odbranu prvu četvrtinu, a onda je usledio pad u drugoj, koju nažalost nismo mogli da nadoknadimo do kraja utakmice. Nismo odigrali na našem nivou, podbacili smo napadački. Čestitke Megi na pobedi a mi se okrećemo sledećem susretu sa Zemunom.
Dragoljub Avramovič, Čestitke igračima na pobedi a ekipi Partizana sve naj bolje u nastavku takmičenja.
Mihajlo Mušikić, MVP utakmice, Veoma važna utakmica za nas i četvrta popbeda za redom. Igrali smo jaku odbranu ali mogli smo mnogo bolje u napadu, ali je bitno da smo pobedili. Čestitke mojoj ekipi na pobedi kao i Partizanu na borbenosti.

More in Aktuelno