Aktuelno

RODA JLS, Mladost – Dynamic Vip Pay, 60:61

RODA JLS, Mladost – Dynamic Vip Pay, 60:61

Juniori Mladost su bili nadomak velikog iznenađenja. Beograđani koji su u Čačak stigli sa maksimalne tri pobede bili su na pragu prvog poraza, ali je utisak da su se domaći igrači uplašili pobede i na taj način dozvolili gostima da stignu do četvrtog trijumfa. Koliko je utakmica bila ujednačena najbolje govori prvo poluvreme koje je okončano sa poenom razlike na kontu Dunamika, 31:32.
I u nastavku je viđena velika borba pred oko 100 gledalaca u sportskoj dvorani Mladost. Domaći tim je konstantno bio u prednosti, a kada je sedam minuta pre kraja na semaforu stajalo 56:46, svi su pomislili da je ekipa Mihaila Šušića na pragu druge uzastopne pobede. I onda dolazimo do minuta praznog hoda. Ruke domaćih igrača kao da su se zavezale. Promašeno je nekoliko zicera i šuteva sa distance, dok je ruka drhtala i sa linije slobodnih bacanja. Na kraju, ostaje veliki žal što juniori Mladosti veliku borbenost i želju nisu pretočili u pobedu i to protiv rivala koji za sada ne zna za poraz.
Mihailo Šušić, trener ekipe KK Mladost, Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice, gde smo vodili 37 minuta. Moji igrači su pali, više nisu mogli, a Dinamikova fizička spremnost je preovladala. Mi smo se dobro branili od njihovog skoka u napadu nekih 35 minuta, ali su nam pri kraju 3-4 lopte uhvatili i dali koševe. Kvalitet je, na samom kraju, pobedio. Potpuno zaslužena pobeda Dinamika.
Matija Dragićević, igrač ekipe KK Mladost, Težak poraz za nas. Borili smo se 40 minuta , vodili smo skoro celu utakmicu, ali u poslednjoj četvrtini nismo imali rešenje u napadu, a protivnička ekipa je to iskoristila i zasluženo pobedila. Čestitam Dinamiku na pobedi.
Nikola Marković, trener ekipe KK Dinamik Vip Pej, Čestitam ekipi Mladosti na sjajnoj igri i treneru Šušiću na utakmici. Mislim da je on izvukao maksimum iz ovih momaka, koji se bore svom snagom za klub za koji igraju. Mi smo znali da nas očekuje teško gostovanje, zato što je Mladost klub koji ima veliku tradiciju u igri mlađih kategorija i očekivali smo ovakav rasplet. Ne mogu biti zadovoljan igrom ekipe, mislim da imamo mnogo više potecijala, slobodna bacanja su stvar koncentracije, a mi smo imali promašenih 16. Nama je bitna pobeda, pokazali smo karakter, ali nastavljamo dalje da radimo i okrećemo se sledećim utakmicama.
Bogdan Tejić, igrač ekipe KK Dinamik Vip Pej, Veoma bitna pobeda za nas, pokazali smo karakter našeg tima, omašili smo dosta slobodnih bacanja, na čemu treba da radimo, okrećemo se sledećoj utakmici i novim treninzima. Čestitam ekipi Mladosti na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno