Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost Veternik Sports World – Konstantin, 71:69

U 3.kolu JKL odigran je meč između ravnopravnih ekipa. Ekipe su tokom čitavog meča igrale po principu toplo – hladno. U takvoj igri bolje su se snašli igrači domaće ekipe koji su od početka meča imali prednost u svojim rukama. Možda bi pobeda domaće ekipe bila izražena sa većom razlikom da su malo preciznije izvodili slobodna bacanja.
Goran Zeljković, KK Mladost Veternik Sports World, Čestitke protivniku da fer i korektnoj borbi, čestitke mojim igračima na vrlo bitnoj pobedi. Imali smo mnogo problema sa greškama i izvođenjem slobodnih bacanja. Stekli smo u drugom poluvremenu prednost koju smo sačuvali do kraja i zasluženo pobedili.
Vojin Medarević, KK Mladost Veternik Sports World, Čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi i mojim saigračima na pobedi. I pored velikog broja greški uspeli smo zasluženo da pobedimo borbene igrače Konstantina
Milan Tubić, KK Konstantin, Prava takmičarska utakmica! Jedino u utakmicama ovog tipa mogu da napreduju ovi mladi igrači. Utakmicu su karatkterisali velika želja obe ekipe ali puno grešaka, verovatno iz te iste želje. Na žalost po nas nismo iskoristili svoje šanse u finišu utakmice.Čestitam domaćinu na pobedi i gostoprimstvu. Pokušaćemo da im se revanširamo u obe stvari u drugom delu prvenstva
Stefan Mišić, KK Konstantin, Mislim da nismo imali pravi pristup utakmici. Trudićemo se da kroz trening ispravimo greške i da se podignemo i individualno i timski.

More in Aktuelno