Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, NOVOSADSKA ŽKA – PROLETER 023, 65:59

Sama utakmica je protekla u fer i korektnoj igri oba sastava ekipa. Domaćin se bolјe snašao u prve dve četvrtine i na poluvreme zasluženom igrom otišao sa 10 pojena prednosti. Početak ¾ na žalost gostujuća ekipa ostaje bez jedne igračice (Muratović, izvrnula skočni zglob). Treća deonica je pripala gostima 13/19. Završnica utakmice je nagovestila neizvesnost jer se domaćin slabo snašao na zonu gostiju. Ana Vučetić je predvodila domaću ekipu do pobede i uz nju su se još istakle Ždrnja, Babajić, Prcović dok je kod gostiju brilјirao tandem Škundrić-Milinković ali to nije bilo dovolјno za preokret.
Milan Ivanić, Odlično smo otvorili utakmicu i ispoštovali svaki dogovor iz svlačionice. Drugo poluvreme je donelo malu nervozu i brzopletost u igri ali smo se na vreme konsolidovali i završili utakmicu prvom pobedom u ovoj sezoni. Zadovolјan sam igrom i pristupom igri, čestitao bih gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri i želim brz oporavak igračici Muratović, koja je na žalost izvrnula zglob. Okrećemo se novom protivniku i nastavku sezone.
Ana Vučetić, Otvorili smo utakmicu odličnim napadom i još bolјom odbranom. Video se pad i da kažem opuštanje ekipe u ¾ ali nas to nije koštalo rezultata. Čestitam mojim saigračima i želim sreću obema ekipama u nastavku takmičenja.
Marko Marinkov, Solidno smo odigrali utakmicu, nismo se najbolјe snašli na samom početku ali kakao je utakmica odmicala mi smo se dizali u igri. Čestitao bih domaćinu na fer igri i želim im sreću u nastavku takmičenja. Mise okrećemo narednom protivniku i pokušaćemo da ispravimo greške iz ove utakmice.
Bojana Škundrić, Loše smo otvorili utakmicu u prvoj četvrtini gde smo i izgubili utakmicu. U nastavku utakmice nam se povredila sagračica koja nam je nedostajala za preokret u igri. Čestitam domaćinu na pobedi.

More in Aktuelno