Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Crvena zvezda – Radnički, 101:42

TRIGLAV ŽKLS, Crvena zvezda – Radnički, 101:42

Ekipa Crvene zvezde je već u prvom poluvremenu stekla sigurnu prednost i u nastavku je samo dodatno uvećavala. Borbenost gostiju je bila na visokom nivou i pored velike rezultatske razlike.
Zoran Akanović, „Veoma dobra utakmica za nas i sa velikom energijom i velikim zalaganjem. Ono što brine je veliki broj promašenih zicera, ali dobro… jako treniramo tako da će sve to doći na svoje. Devojke svaki dan daju svoj maksimum i pokazuju kako se bori za Zvezdin dres. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri i želim im svu sreću u nastavku prvenstva“.
Marta Mitrović, „Bile smo borbene tokom čitavog meča, odigrale smo sa mnogo energije. Česitam ekipi Radničkog na fer igri i želim im sreće u nastavku sezone“.
Branko Zečević, „Crvena zvezda je klasa iznad nas. Mi nismo bili kompletni, ali i da jesmo pitanje pobednika bi bilo rešeno na isti način. Čestitam Zvezdi, a nama u budućnosti predviđam više treninga i rada, to će se kasnije odraziti i na rezultate“.
Lena Vulović, „Ekipa Crvene zvezde je stvarno dobra, mi smo se borile koliko smo mogle, one su koristile sve naše greške. Nadam se da ćemo u nastavku sezone biti sve bolјe“.

More in Aktuelno