Aktuelno

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon basket – Beko, 85:72

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon basket – Beko, 85:72

U PRVOM POLUVREMENU IZJEDNAČENA BORBA UZ MALU PREDNOST DOMAĆINA, PA SU TAKO I DOMAĆINI OTIŠLI NA ODMOR SA PLUS 3. U TREĆOJ ČETVRTINI EKIPA BRANISLAVA GREGORIĆA POJAČAVA ODBRANU I OSTAVLJA BEKO NA SAMO 11 POSTIGNUTIH POENA U TOJ ČETVRTINI I DOLAZI DO PREDNOSTI KOJE JE USPELA DA SAČUVA DO KRAJA UTAKMICE UZ PONEKE ALI BEZUSPEŠNE PRETNJE GOSTIJU DA MOGU DA SE VRATE U UTAKMICU.
BRANISLAV GREGORIĆ, VELIKO HVALA GOSTIMA NA FER I KOREKTNOJ UTAKMICI, I PUNO SREĆE U NASTAVKU TAKMIČENJA. MI SMO CELU OVU NEDELJU POSVETILI ODBRANI, POSEBNO TRANZICIJI IZ NAPADA U ODBRANU I ODBRANU PICK ‘N ROLL-A, KOJA NAM JE BILA KATASTROFALNA U PRVOM MEČU PROTIV BORCA U ČAČKU. IGRAČI SU BILI NA NIVOU ZADATKA I MISLIM DA SMO ZASLUŽENO SLAVILI POBEDU. VEĆ SLEDEĆE NEDELJE IGRAMO SA DINAMIKOM U BEOGRADU I OKREĆEMO SE TOJ UTAKMICI.
ALJOŠA KOVAČEVIĆ, MISLIM DA SMO ISPUNILI SVE ZADATKE IZ SVLAČIONICE, I TO SE VIDELO NA TERENU A I NA SEMAFORU. BILO JE GRESAKA NARAVNO, ALI ĆEMO VEĆ U SLEDEĆOJ UTAKMICI SA DINAMIKOM PROBATI TE GREŠKE DA SMANJIMO NA MINIMUM. EKIPI BEKA ČESTITAM NA DOBROJ IGRI I ŽELIM IM SREĆU U NASTAVKU LIGE.
VASILIJI BUDIMIĆ, Nije data izjava
RADOVAN VIDOVIĆ, Nije data izjava

More in Aktuelno