2.MLS

2MLS, Kolubara LA 2003 – Napredak JKP, 103:76

2MLS, Kolubara LA 2003 – Napredak JKP, 103:76

Napredak ulazi čvršće u meč, dolazi u vođstvo koje će zadržati do kraja prve četvrtine. Početkom druge četvrtine, Kolubara pre svega iz dobre odbrane i raspoloženog Simića i Šparovića prelazi u vođstvo, koje će na poluvremenu iznositi 10 razlike. U drugom poluvremenu Kolubara odlazi u jednom trenutku na 20 razlike, nakon čega Napredak uspeva da smanji odličnom serijom na -10. Nakon izlaska iz igre Raičevića, Napredak nije imao dovolјno snage da ozbilјnije zapreti Kolubari, koja je predvođena Simićem i Šparovićem, ali i Veskovićem i borbenim Vuletićem, bila preveliki zalogaj za Napredak.
Žarko Simić, Zadovolјan sam rezultatom, s tim da je utakmica bila dosta teža nego što rezultat sam pokazuje. Ovo nam je 4 pobeda u nizu, u dobroj smo formi, i nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom tempu i u narednim utakmicama.
Nikola Simić, Bitna pobeda naše ekipe, koja je pokazala da može da igra na visokom nivou, da igra dobru odbranu, a i da bude opasna u napadu sa više pozicija. Idemo dalјe, okrećemo se sledećoj utakmici, i nadamo se novoj dobroj partiji i pobedi naravno.
Nebojša Raičević, Čestitam Kolubari na izuzetnoj pobedi.
Slaviša Bogavac, Otvorili smo dobro utakmicu, hrabro, imali smo vođstvo, ali propustima u nastavku meča protivniku smo dozvolili da se odlepi na veliku razliku što je u nastavku meča bilo nedostžno za nas.

More in 2.MLS