Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost Veternik Sports World – Mladost, 64:58

TRIGLAV KLS, Mladost Veternik Sports World – Mladost, 64:58

U 1.kolu JKL odigran je meč izmeću podjednakih protivnika. Osetila se napetost u prvoj četvrtini i obe ekipe su bile stegnute što je I rezultat od 14:14 govorio. Drugi period igr domaća ekipa dobila je sa 21:13 I na poluvreme otišla opuštenije što je moglo da ih košta utakmice jer sjajna ekipa iz Čačka predvođena odličnim trenerom Bjelić Aleksandrom u drugo poluvreme ulaze odlučnije. Borbenost Čačana dovodi do toga da u 33.minutu prilaze na samo 3 poena zaostatka. Međutim domaća ekipa uspeva da odoli naletu, održi prednost, i zasluženo pobedi na kraju.
Goran Zeljković, Čestitke protivniku da fer i korektnoj borbi, čestitke mojim igračima na vrlo bitnoj pobedi. Imali smo mnogo problema u prvoj četvrtini sa skokom u odbrani, protivnik je imao čak 7 ofanivnih skokova, u tom periodu, ali na našu sreću to nisu uspeli da materijalizuju. Kada smo uspeli u tom segmentu igre da ih iskontrolišemo stekli smo i prednost koju smo sačuvali do kraja i zasluženo pobedili.
Dušan Milkovski, Loše smo počeli utakmicu, nismo poznavali protivnika pa i nismo znali šta nas čeka. Kada smo se adaptirali i ispravili greške iz prve četvrtine, pojačali odbranu, zasluženo smo pobedili. Čestitam protivniku na fer borbi, a mi se spremamo za Vizuru.
Bjelić Aleksandar, Sve čestitke ekipi na zasluženoj pobedi, s tim da smo imali određene kadrovske probleme i došli bez dva vodeća igrača, pružili smo dostojan otpor domaćinu. Mojim momcima ne mogu mnogo da zamerim, osetilo se odsustvo dva vodeća irgča ali kroz zadovoljavajući otpor uspeli sm oda donekle pariramo ekipi domaćina i izborimo korektan rezultat, koji možda nije merilo svega što se dešavalo na terenu. Mislim da je Mladost Sports World više prikazala i bila bolji protivnik ali kroz neku energiju i borbenost na kraju izborimo častan poraz. Nadam se da će mo u narednim utakmicama uspeti pre svega kvalitetom da se pokažemo u boljem svetlu.
Vuk Obradović, Nismo ispšotovali dogovor iz svlačionice, u drugom poluvremenu smo se borili zaigrali bolje ali nism ouspeli da preokrenemo rezultat. Čestitam protivničkoj ekipi.

More in Aktuelno