Aktuelno

RODA JLS, Beko – Konstantin, 72:80

Beogradski BEKO ovog vikenda ugostio je ekipu Konstantin iz Niša u okviru 1. kola Roda juniorske lige Srbije.
Ekipe su odigrale veoma korektan meč uz neizvestan rezultat. Prvo poluvreme skoro nerešeno uz blagu prednost domaćina koju su gosti do odlaska na odmor skoro nulirali (22:19, 21:22). Početkom drugog dela igre gosti su iskoristili greške i nesmotrenost domaćina i odlepili se rezultatski na, ispostavilo se, nedostižnih +10 (11:22). Iako su domaći igrači uspeli da se konsoliduju i vrate u igru u poslednje periodu (18:17) to je bilo nedovolјno da se ugrozi stečena prednost gostiju.
Vasilije Budimić, trener KK Beko, Čestitke ekipi Konstantina na pobedi. Žao mi je što je moja ekipa izgubila ali ovo je bio čas košarke za ove mlade momke. Mi smo dosta promenili ekipu u donosu na prošlu godinu, ostaje borba i ostaje da se radi i da probamo da u sledećoj utamici budemo bolјi.
Kajganović Velјko, trener KK Konstantin, Čestitao bih domaćinu na jednoj fer i pravoj borbi. Tek je prvo kolo i svi smo još u nekom procesu stvaranja i verujem da će obe ekipe da igraju sve bolјe. SVe najbolјe u nastavku prvenstva.
Đorđević Nemanja, igrač KK Konstantin, Od samog starta pružili smo jak otpor. Na poluvreme samo otišli sa dve, tri razlike gubitka. U trećoj četvrtini smo pokazali da možemo da se nosimo sa svakom ekipom i pokazali smo zube pre svega.

More in Aktuelno