Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Mladost, 108:76

Laganim i neozbilјnim pristupom u igri ekipa Partizana je ušla u meč tako da se rezultat klackao celo prvo poluvreme. Mladost su šutem a Partizan kontrama održavali rezultat u egalu. Za vreme poluvremena sigurno se nešto desilo u svlačionici domaćina jer u nastavku nisu ličili na onaj Partizan iz prvog dela utakmice. U svim elementima košarke nadvisili su protivnika a to je rezultiralo pozitivnim pomeranjem rezultata na semaforu. Četvrti period igre iskorišćen je da odigraju dečaci koji su imali manju minutažu i to su korektno uradili pa čak i povećali razliku. Ipak moramo reći da ova Mladost nije ravnopravni protivnik Partizanu a do revanša videćemo kako će se stvari odvijati u oba tabora.
Bućan Aleksandar, Iz neozbilјnog početka do NBA košarke u trećoj četvrtini, ali sam ipak zadovolјan jer sam video sve negativne i pozitivne igre moje ekipe, pa za sledeće utakmice mođemo mnogo toga promeniti i doraditi. Čestitke borbenom protivniku koji pleni svojim šutem. Mislim da će Mladost biti tvrd orah na domaćem terenu i želim im mnogo uspeha u nastavku prvenstva.
Dušan Tanasković, Drago mi je da sam MVP igrač utakmice, ali mi je draža pobeda naše ekipe pogotovu posle katastrofalnog početka, koji smo kasnije nivelisali i preokrenuli. Čestitke igračima obe ekipe na svemu što su pokazali i nadamo se bolјem nastavki prvenstva
Mihajlo Sušić, Potpuno zaslužena pobeda Partizana. Mi smo se držali 20 minuta, ali smo u trećoj četvrtini potpuno pali. Tu se videla razlika u kvalitetu. Čestitam domaćinu, ali i mojim momcima koji će u ovoj ligi moći dosta toga da nauče i napreduju.
Vladimir Lazarević, Maksimalno smo se trudili da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Polazilo nam je za rukom u prvom poluvremenu, ali smo kasnije prvo pali u odbrani, a kasnije i u napadu. Čestitam protivniku na fer utakmici.

More in Aktuelno