Aktuelno

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Mega Bemax, 60:109

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Mega Bemax, 60:109

Actavis: Cestitam ekipi Mege na pobedi, moram da kazem da su iskoristili svoje prednosti, bili su dominantni na niskom postu, napravili su veliki broj skokova, mi nismo imali resenje za njihove visoke igrace. nismo ispostovali dogovor pre pocetka utakmice znajuci koje su nase prednosti a njihove mane. Mi smo ove godine usli u ligu sa mladjim igracima, pa cak su na ovoj utakmici oni bili i nosioci igre. Nas parametar svakako nije Mega ali siguran sam da cemo u nastavku da pokazemo ostalim ekipama da nismo slucajno ovde, Megi zelim svu srecu u nastavku lige, a mi moramo da zaboravimo ovu utakmicu i da se pripremimo za naredno kolo, kaze Milan Petrovic trener ekipe Actavisa academy.
Igrac: Goran Stefanovic kaze, nismo bili na nasem nivou, nismo dali svoj maksimum. slabo smo trcali, a znamo da je to nase najjace oruzije. Lose zagradjivali kos, imali su dosta skokova u napadu. cestitam protivnickoj ekipi na pobedi, zelim im srecu u nastavku.
Mega bemax:Domacinima cestitam na gostoprimstvu i korektnoj igri,a mi nastavljamo da radimo dalje i jos jace sa idejom da ove momke sto bolje obucimo za juniorsku i nadam se seniorsku kosarku.trener Dragoljub Avramovic

More in Aktuelno