2.MLS

2MLS, Mladost SP – Žarkovo, 98:64

2MLS, Mladost SP – Žarkovo, 98:64

U premijernoj utakmici pred svojom publikom, Mladost je opravdala ulogu favorita i bez većih problema savladala goste iz Beograda. Ekipa Žarkova se donekle držala samo u prvoj četvrtini.
Najbolјi igrač utakmice bio je krilo Mladosti Patar Beader sa 33 poena i 6 skokova, dok je kod gostiju iznad ostalih bio Nemanja Popović sa 10 poena i 10 skokova.
Zoran Todorović – Mladost SP, Držali smo utakmicu pod kontrolom od samog starta. Evidentno je da smo kvalitetnija ekipa. Žarkovu želim sreću u narednim utakmicama.
Petar Beader, Mladost SP, Nismo najbolјe otvorili utakmicu, ali kako je igra tekla uzeli smo stvar u svoje ruke i rutinski priveli meč kraju. Čestitam ekipi Žarkova na fer i korektnoj igri
Đorđe Ilić – Žarkovo, Čestitam Palančanima na dobroj igri i pobedi. Imaju veći broj kvalitetnih piojedinaca od nas. Želim i sreće u dalјem toku prvenstva.
Nemanja Popović – Žarkovo, Samo u prvoj četvrtini smo držali priklјučak. Nismo imali dovolјan broj raspoloženih igrača da se suprotstavimo odličnoj ekipi Mladosti. Čestitam im na zasluženoj pobedi.

More in 2.MLS