2.MLS

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Vrbas, 82:89

2MLS, Zemun Fitofarmacija – Vrbas, 82:89

Posle 20 godina ekipa Zemuna Fitofarmacije je odigrala utakmicu drugog ranga na svom terenu . Uz dosta publike koja je dala podršku našem klubu u novom rangu , domaći su krenuli odlično i predvođeni Draškovićem i Šepom stekli prednost na poluvremenu od 54-42. U prvom poluvremenu u ekipe Vrbasa isticao se Radinović odličnim šutem za tri poena . Na samom startu drugog poluvremena ekipa Vrbasa serijom 12-2 stiže do rezultatskog priklјučka i od tad pa do kraja treće deonice vođena je izjednačena borba a na odmor pred poslednjih deset minuta Zemun Fitofarmacija odlazi sa prednošću 72-66. I na startu poslednje četvrtine gosti prave seriju 8-0 i prvi put u 35 minutu preuzimaju vodstvo koje su uspešno zadržavali do kraja utakmice . Čini se da je neiskustvo mladih igrača iz Zemuna i dosta grešaka u završnici odlućilo pobednika ovog meča. Sjajan u ekipi Vrbasa je bio Radinović sa 28 poena , odlično su ga pratili Krstajić sa 20, Savić sa 19 i Koprivica sa 14 poena . U domaćoj ekipi bolјi od ostalih bili su Drašković sa 20 poena , Šepa sa 17 , Nedelјković sa 14 i Burić sa 11 poena.
STEFANOVIĆ NENAD, Čestitke Vrbasu na zasluženoj pobedi . Nažalost mislim da su i naša kratka rotacija , uslovlјena povredama i istovremenim odigravanjem juniorskih kvalifikacija u terminu ove utakmice.Prvo poluvreme je model kako treba da igramo i ono je moralo da bude završeno mnogo većom razlikom.Protivniku sve najbolјe u nastavku prvenstva , mislim da će mnoge iznenaditi.
DRAŠKOVIĆ NEMANјA, Sjajno smo odigrali prvo poluvreme napravili lepu prednost do poluvremena , ali olako je prokockali na startu drugog poluvremena i dozvolili ekipi Vrbasa da našim greškama ode iz Pinkija sa veoma važnom pobedom.Čestitam ekipi Vrbasa na pobedi.
ČOLAKOVIĆ VESELIN, Odigrali smo jednu odličnu utakmicu iako nam je falio sigurno najbolјi igrač koji nema pravo nastupa u prvom kolu. Nismo se nadali ovoj pobedi , protivnik je odličan , čestitam im i želim sve najbolјe u nastavku lige.
RADINOVIĆ RAJKO, Bila je teška utakmica obzirom da nismo imali najbolјeg igrača u našim redovima Milana Đurovića i novoregistrovanog igrača Nikolu Dragaša , došli smo ovde ne znajući šta ćemo uraditi. Iznenađeni smo pobedom.

More in 2.MLS