1.ŽLS

1ŽLS, Partizan 1953 – Crvena zvezda, 69:79

1ŽLS, Partizan 1953 – Crvena zvezda, 69:79

UTAKMICA PRVOG KOLA IZMEDJU VEČITIH RIVALA JE POKAZALA DA JE DERBI UVEK DERBI.POČETAK UTAKMICE JE ZAPOČEO ŽESTOKIM TEMPOM OBE EKIPE DA BI ZVEZDA STEKLA PREDNOST OD 7 POENA.U DRUGOM PERIODU JE ZVEZDA POJAČALA AGRESIVNOST I ZATO JE PREDNOST NA KRAJU PRVOG POLUVREMENA IZNOSILA 32-47. U TREĆEM PERIODU IZMENIO SE ODNOS SNAGA NA TERENU U KORIST PARTIZANA.PARTIZAN JE DOBIO TREĆI PERIOD 20-08.U ČETVRTOM PERIODU PARTIZAN JE ČAK DOŠAO I DO VODJSTVA. IPAK C.ZVEZDA JE U ZAVRŠNICI MEČA DOŠLA DO PRVE POBEDE U NOVOM PRVENSTVU.C,ZVEZDA JE POKAZALA DA JE U OVOM TRENUTKU SPREMNIJA EKIPA,A PARTIZAN DA SE NA NJEGA MOŽE RAČUNATI KAD JE U PITANJU VISOK PLASMAN I U OVOJ SEZONI,U C.ZVEZDI BOLJE OD OSTALIH DJORDJEVIĆ I BOGIĆEVIĆ, A KOD PARTIZANA MATI. I RAJIĆ.PUNE TRIBINE I KOREKTNO SUDJENJE KAO I FER I SPORTSKA IGRA SU OBELEŽILE OVAJ MEČ
KŽK PARTIZAN SVETLANA MITROVIĆ, KADA S JEDNE STRANE IMATE EKIPU KOJA JE TOLIKO DUGO ZAJEDNO I U ISTOM SISTEMI I PARTIZAN KOJI JE PROMENIO SKORO CELU EKIPU OD PROŠLE SEZONE,ONDA JE KRAJNJI REZULTAT I VIŠE NEGO DOBAR.MEDJUTIM PARTIZAN IMA DEVOJKE KOJE OSTAVLJAJU SRCE NA TERENU ŠTO SU POKAZALE U SVIH 40 MINUTA.IMALI SMO USPONE I PADOVE, DOŠLI DO EGALA I NA KRAJU IZGUBILI KONCENTRACIJU U ODBRANI.NIJE ZVEZDA LAKO DOŠLA DO POBEDE,ČESTITAM IM NA POBEDI,A MI SE OKREĆEMO NOVOJ UTAKMICI.
IVANKA MATIĆ KŽK PARTIZAN, LEPA UTAKMICA KOJA JE OPRAVDALA RENOME DERBIJA.
NE BI BILO NEZASLUŽENO I DA JE PARTIZAN DOBIO UTAKMICU DA SMO IMALI MALO VIŠE SPORTSKE SREĆE KADA SMO STIGLI PREDNOST ZVEZDE.DRAGO MI JE DA U NAŠEM TIMU NIJE BILO POJEDINCA BEZ POZITIVNE ENERGIJE A REZULTATI ĆE STIĆI U NAREDNIM MEČEVIMA
KKŽ C. ZVEZDA DRAGAN VUKOVIĆ, KAO I UVEK PRVA UTAKMICA U SEZONI JE POSEBNO TEŠKA PA KAD JE TO JOŠ I PARTIZAN U GOSTIMA ONDA JE JOŠ TEŽE.IGRALI SMO SA DOSTA OSCILACIJA, ŠTO JE I NORMALNO ZA START SEZONE. NAJVAŽNIJE JE DA SMO POBEDILI ,A BIĆE JOŠ UTAKMICA I UTAKMICA.
MINA DJORDJEVIĆ C. ZVEZDA, TEŠKA UTAKMICA NA POČETKU SEZONE.MI SMO MLAD TIM I IGRAĆEMO JOŠ BOLJE U NASTAVKU SEZONE.SADA NAS OČEKUJE TEŠKA UTAKMICA WABA LIGE U SREDU I OKREĆEMO SE NJOJ.

More in 1.ŽLS