RODA JLS

PARTIZAN NIS – ZDRAVLJE LESKOVAC 100:57

PARTIZAN NIS – ZDRAVLJE LESKOVAC 100:57

Kvalitetnija ekipa Partizana nije imala problema u duelu sa juniorima iz Leskovca, mada su gosti pokazali dostojan otpor u prvoj četvrtini, ali to je sve što su mogli da urade kada su u ostatku meča igrači Partizana igru ubacili u viši stepen prenosa i dobrom i angažovanom igrom ostvarili su zasluženu pobedu. I gosti zaslužuju pohvale na borbenoj igri i požrtvovanju koji su uložili, bez obzira na veliku razliku.
Aleksandar Bućan, Pobedu je odlučio kvalitet ekipe Partizana u odnosu na goste kao i ozbiljnom prilazu meču i pored toga što ekipa nije bila kompletna. Završetak sezone sa pobedom ali tek sada u završnici prvenstva, turniru F8, predstoje nam prave borbe i nadam se da će mo se u ovoj pauzi pripremiti za te duele. Čestitke gostima na fer igri.
Dušan Nešković, Drago mi je što je moj učinak doprineo da na kraju ligaškog dela prvenstva doprinese ubedljivoj pobedi ali i ekipa Zdravlja po kvalitetu zaostaje za Partizanom, kao i odličan učinak mojih drugova, saigrača u ovoj pobedi.
Siniša Stošić, Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. U drugom poluvremenu su nas bukvalno razbili kontranapadom jer nismo imali snage da im pariramo i da se prilagodimo na njihovu jaku odbranu. Predstoji nam period priprema za narednu sezonu kako bi smo se prikazali u boljem svetlu.
Miloš Petković, U početku dok smo imali snage nosili smo se sa ekipom Partizana, ali kako je utakmica odmicala ekipa Partizana je dominirala terenom i zasluženo nas pobedila i čestitam im zasluženu pobedu.

More in RODA JLS