TRIGLAV ŽKLS

PARTIZAN 1953 – VRBAS MEDELA 52:57

PARTIZAN 1953 – VRBAS MEDELA 52:57

PRVI PORAZ PARTIZANA I TO U 21 KOLU. U PRVOM POLUVREMENU JE PARTIZAN IMAO NEŠTO OD IGRE I VODJSTVO 33:26.ALI U DRUGOM DELU POTPUNI PREOKRETI ZASLUŽENA POBEDA EKIPE VRBASA.
SVETLANA MITROVIĆ, KŽK PARTIZAN 1953, NEKOME JE OVO SENZACIJA,PARTIZAN IZGUBIO POSLE 20 VEZANIH POBEDA.NIŠTA NIJE REALNO,ALI JE SVE MOGUĆE.SPORT JE VITEŠKA IGRA U KOJOJ POBEDJUJE BOLJI, JAČI, BRŽI, PAMETNIJI,ODLUČNIJI.DANAS JE TO BILA EKIPA VRBASA I JA IM ČESTITAM NA TOME. MI SMO I PORED LOŠE IGRE IMALI ŠANSE DA POBEDIMO, ALI ŠANSE NISMO ISKORISTILI.OSTAJE DA IZ PORAZA IZVUČEMO LEKCIJU I DA SHVATIMO DA JE RAD I RAD NAJBITNIJA STVAR.
MARTA JOVANOVIĆ, KŽK PARTIZAN 1953, OTVORILE SMO UTAKMICU LOŠOM ODBRANOM I TO JE PROTIVNIČKA EKIPA ISKORISTILA.TAKVU IGRU SU DRŽALE DO KRAJA UTAKMICE.ČESTITAM PROTIVNICAMA NA POBEDI I VELIKOJ BORBENOSTI.MOM TIMU ŽELIM JOŠ PUNO RADA I TRENIRANJA , DA BI ŠTO SPREMNIJE DOČEKALE ZAVRŠNI TURNIR.
DEJAN MUDREŠA, ŽKK VRBAS MEDELA, ODIGRALI SMO DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO ZDRAVSTVENIH PROBLEMA,OKREĆEMO SE NAREDNOM PROTIVNIKU. ČESTITAM PARTIZANU NA FER I KOREKTNOJ IGRI.

More in TRIGLAV ŽKLS